• safety at work

Voor werkgevers

Wij ondersteunen u en verbeteren de processen die te maken hebben met veiligheid, gezondheid, welzijn, milieu, kwaliteit en beveiliging. Daarbij hebben we onze eigen juridisch specialisten in huis. Zo kan uw veiligheidsvraagstuk in zijn geheel door ons worden opgelost.

Het team van YOUR Safety Partner is deskundig in de volgende sectoren:

Bouw
Elektrotechniek
Energie
Farmacie
Gezondheidszorg
Metaal
(Petro)chemie
Offshore
Olie en gas
Overheid
Transport
Voedsel
Machineveiligheid

Kwaliteit
Uw wens staat centraal. Naar aanleiding van uw vraag stellen wij een plan van aanpak op waarmee we op projectbasis aan de slag gaan. Hiervoor spannen onze specialisten zich gezamenlijk in, ieder op zijn eigen gebied, allen betrokken bij u en uw werknemers en gericht op het behalen van de doelstelling. Door deze aanpak komen wij tot een integrale bedrijfsbenadering waarbij de nadruk ligt op veiligheid en kwaliteit.

Wetgeving
In onze werkwijze focussen we niet op één type regelgeving, maar nemen we het hele spectrum van wetgeving en richtlijnen in ogenschouw. Door kennisoverdracht en ruime ervaring komen we tot een op maat gesneden advies voor uw specifieke vraag.


Investeren in veiligheid betaalt zich uit in een gezond bedrijf, een betrouwbaar imago, tevreden personeel, meer klanten, meer winst.
  CORRESPONDENTIE
Plattedijk 14
4585 PT Hengstdijk (NL)
CONTACT
T +31 (0)850 470 593
info@yoursp.nl
MEER
KvK 75988828
Privacyverklaring
SOCIAL MEDIA