Erik Verhoef

Een scherpe analyticus met een schat aan kennis: zo kun je Erik het beste omschrijven. Door met open vizier te observeren wat er gebeurt binnen een bedrijf ziet hij knelpunten vaak al voordat ze kunnen ontstaan. “Als je de verbanden tussen mensen, machines en materialen op de juiste manier ziet, kun je deze direct optimaliseren. En werkt alles optimaal samen dan verhoog je hiermee de veiligheid.”

In zijn werk als Terminal Manager bij een cementproducent kijkt Erik ook verder dan alleen naar regels en procedures. Hij ziet het verhogen van veiligheid niet als een kostenpost voor een bedrijf, maar juist als een win-win situatie. Door uitval van mensen te voorkomen, dankzij een veilige basis, kan een bedrijf optimaal produceren en groeien.

Als Safety Partner richt Erik zich vooral op de horeca, terminals en scheepvaart. Maar ook de MKB’er die ondersteuning nodig heeft op het gebied van veiligheids optimalisatie kan terecht bij Erik. Door samen aan het werk te gaan met het verbeteren van processen kan ieder bedrijf een grote slag slaan op het gebied van veiligheidsbeleid.

In zijn vrije tijd ontspant Erik zich met duiken, veel lezen en golfen. Daarnaast blijft hij zich graag verder ontwikkelen op het gebied van coaching voor teams binnen bedrijven. Met die kennis zal hij zich nog beter kunnen richten op de interactie tussen werknemers en deze kunnen begeleiden.

Dennis de Vos

Dennis de Vos is een veiligheidsdeskundige die zijn meters in het vak al ruimschoots gemaakt heeft. Hij wordt enthousiast van situaties waar machines en veiligheid samenkomen en denk graag mee over veilige technische oplossingen, nieuwe voertuigen en machines, aandrijvingen, krachtbronnen enz.
“Veel bedrijven zien het niet zitten om bijvoorbeeld een CE traject uit te voeren. Of ze hebben gewoon te weinig kennis daarvoor. Ik kan ze hier bij helpen.”

In de 20 jaar die Dennis als operational en project manager werkzaam is geweest heeft hij al vele projecten op het gebied van RI&E, VCA en kwaliteitssystemen voorbij zien komen. Met een studieachtergrond in Mechanical Engineering (Bsc), opleiding Hogere Veiligheidskunde en een leertraject bij het NEN over CE-markering en machineveiligheid heeft Dennis alle kennis in huis om uiteenlopende trajecten succesvol te begeleiden en uit te voeren.

Naast zijn werk heeft Dennis een passie voor het bouwen van obstakels voor het houden van drone-races. Deze veelzijdige geboren Zeeuw is daarnaast sinds 4 jaar ook lid van het comité van deskundigen Mobiel Intern Transport bij BMWT. Je kunt hem dan ook alles vragen op het gebied van heftrucks, verreikers, hoogwerkers en ander mobiel transportmaterieel.

Bart Lemans

De geboren en getogen Brabander Bart Lemans kijkt graag diep in de organisatie. Een bedrijf van binnen en van buiten goed leren kennen is belangrijk voor Bart om precies het juiste advies te kunnen geven rondom veiligheid. De rode draad binnen zijn werk als veiligheidskundige is het verbeteren van processen in de maakindustrie. Bart let er dan ook nauwlettend op dat veiligheid, kwaliteit en proces verbetering aangepakt worden, welke onlosmakelijk met elkaar verboden zijn.

Op dit moment adviseert Bart veelal klanten in de timmerindustrie, papier & karton en de metaalindustrie. Advies geven, op het gebied van veiligheid en processen verbeteren, en er zijn voor zijn klanten als er vragen zijn is gesneden koek voor Bart.

Met een achtergrond als HTS Technische Bedrijfskunde was de studie Hogere Veiligheidskunde voor Bart een logische stap. In mei 2021 hoopt hij af te studeren als Veiligheidskundige en zijn kennis nog beter te kunnen inzetten voor zijn klanten. Samen met zijn collega’s binnen Your Safety Partner vormt Bart een sterk team. “Samen zijn we sterk en weten we erg veel. Op die manier kunnen we op heel veel gebieden bedrijven helpen hun werkomgeving veiliger te maken”.

In zijn vrije tijd brengt Bart graag tijd door met zijn gezin en verkent hij op zijn racefiets het Brabantse land. En als echte Brabander hoort lekker eten natuurlijk ook tot zijn favoriete vrijetijdsbestedingen.

Over ons

Passie voor veiligheid, dat is wat de professionals van YOUR Safety Partner met elkaar verbindt. Onze specialisten doorliepen met succes de opleiding HVK (Hogere Veiligheidskunde) van Apply Opleidingen en Advies. De banden die in het klaslokaal gesmeed zijn, worden voortgezet in het team van YOUR Safety Partner.

Bekwaam
Door de verschillende achtergronden van onze (veiligheids)specialisten en adviseurs, zijn we in staat om u van dienst te zijn met de meest bekwame en deskundige medewerkers. U krijgt bij ons niet advies van één persoon, maar van een compleet team. We houden rekening met de levensfase van uw organisatie en het gewenste veiligheidsniveau.

Een greep uit onze werkzaamheden:
  • Begeleiding CE-traject: o.a. Normonderzoek, risicobeoordeling, opstellen technisch dossier.
  • Risico-inventarisatie en evaluatie
  • Begeleiding ISO en VCA-trajecten
  • Interim QESH |HSE – management
  • Trainingen op gebied van Veilig & gezond werken
  • Veiligheidsplannen en -procedures
  • Veiligheidsinspecties
  • Incidentonderzoek
  • Interne) audits
Onze kennis bestrijkt het hele veiligheidsspectrum. En de kennis van onze juristen zorgt ervoor dat alles past binnen de wettelijk kaders.
Stacks Image 107
Erik Verhoef
T +31 (0)850 470 593
info@yoursp.nl
Stacks Image 118
Dennis de Vos
T +31 (0)850 470 593
info@yoursp.nl
Stacks Image 129
Bart Lemans
T +31 (0)850 470 593
info@yoursp.nl
Ons veelzijdig team zorgt ervoor dat u van ons een perfect op maat gesneden advies krijgt.
  CORRESPONDENTIE
Plattedijk 14
4585 PT Hengstdijk (NL)
CONTACT
T +31 (0)850 470 593
info@yoursp.nl
MEER
KvK 75988828
Privacyverklaring
SOCIAL MEDIA