YOUR Safety Partner

Even voorstellen.
Passie voor veiligheid, dat is wat ons als professionals van YOUR Safety Partner met elkaar verbindt. Gezamenlijk doorliepen we met succes de opleiding HVK (Hogere Veiligheidskunde) van Apply Opleidingen en Advies. De banden die in het klaslokaal gesmeed zijn, worden voortgezet in het team van YOUR Safety Partner.

Het motto van ons team luidt; “Wij lossen problemen niet voor u op, maar samen met u”. Vanuit onze multidisciplinaire achtergrond zijn we van mening, dat symptoombestrijding geen duurzame oplossing biedt en dat opdrachtgevers betrokken dienen te worden in onze trajecten.

YOUR Safety Partner is een maatschap opgericht door 3 partners met elk hun eigen specialisme en interesse. De unieke werkwijze van YOUR Safety Partner, het zogenaamde 4-ogen principe, garandeert dat adviezen objectief en vanuit verschillende invalshoeken gegeven worden.

De partners van YOUR Safety Partner

Dennis de Vos
Dennis is een veiligheidskundige die zijn meters in het vak al ruimschoots gemaakt heeft. Hij wordt enthousiast van situaties waar machines en veiligheid samenkomen en denkt graag mee over veilige technische oplossingen, nieuwe voertuigen en machines, aandrijvingen, krachtbronnen enz. Dennis is gespecialiseerd in het uitvoeren van CE trajecten en beschikt over ruime ervaring met betrekking tot ontwikkeling, productie en certificering van mobiel transportmaterieel.

Bart Lemans
Bart kijkt graag diep in de organisatie. Een bedrijf van binnen en van buiten goed leren kennen is belangrijk voor Bart om precies het juiste advies te kunnen geven rondom veiligheid. De rode draad binnen zijn werk als veiligheidskundige is het verbeteren van processen in de maakindustrie. Met een achtergrond als HTS Technische Bedrijfskunde let Bart er dan ook nauwlettend op dat veiligheid, kwaliteit en proces verbetering aangepakt worden, welke onlosmakelijk met elkaar verboden zijn.

Erik Verhoef
Als Safety Partner richt Erik zich vooral op de verbanden tussen mensen, machines en materialen. Door te observeren met open vizier en het verder kijken dan regels en procedures worden knelpunten zichtbaar nog voordat ze kunnen ontstaan. Erik werkt graag samen met de ondernemer die zich wil inzetten voor een veiligere werkvloer en die bereid is om daar tijd en energie in te steken. Zijn persoonlijke motto; “veiligheid is een resultante van een optimaal proces”, maakt dat hij zich graag buiten de gebaande paden begeeft en een non-conformistische aanpak niet schuwt als het aankomt op het verhogen van de arbeidsveiligheid.

De maten van YOUR Safety Partner zullen op regelmatige basis een blog gaan publiceren onder de kop; “Daar vinden wij wel iets van!” of “Daar weten wij wel iets van!”. Deze blogs zijn soms informatief, soms opmerkelijk, maar altijd gericht op de praktijk.

Mocht u in contact willen komen met één van onze adviseurs?
Kijk dan hier: of https://www.linkedin.com/company/yoursp
  CORRESPONDENTIE
Plattedijk 14
4585 PT Hengstdijk (NL)
CONTACT
T +31 (0)850 470 593
info@yoursp.nl
MEER
KvK 75988828
Privacyverklaring
SOCIAL MEDIA